advies - design - verkoop - realisatie

Klantervaringen...

 


Een week geleden kwamen we thuis van vakantie en toen was hij er: onze nieuwe keuken! Wow, wat een verrassing! Dit was precies wat we wilden.

Het begon allemaal een jaar terug. We kochten een huis in Bemmel en één ding wisten we zeker, hier willen we onze droomkeuken maken. We wilden graag in zee met een plaatselijke “keukenboer”. Na wat googlen kwamen we Hans Buis tegen. Hij kwam bij ons aan de keukentafel een kop koffie drinken en luisterde naar onze wensen. Hij pakte zijn schetsboek erbij een maakte ter plekke een tekening van hoe onze keuken eruit zou kunnen zien. We zijn ook bij hem thuis in zijn studio uitgenodigd om fronten en bladen te bekijken. Wij wilden dolgraag een belgisch hardstenen blad. Maar dit blad is heel vlekgevoelig. Maar het idee liet ons niet los. Hans Buis kwam met de creatieve oplossing om voor een dekton blad te gaan in de stijl van Belgisch hardsteen, knoerhard en bestand tegen elke vlek. Perfect! Zo kreeg onze droomkeuken stap voor stap meer vorm en kwam tot leven. We hadden meerdere offertes laten maken bij verschillende keukenzaken, maar bij Hans Buis voelde het goed en vertrouwd. Hij werkt met zijn vaste, ervaren keukenmonteurs en onze keuken kon als totaalpakket worden afgeleverd. Slopen, stucen, opbouwen en tegelen. Maar wanneer ging dit allemaal gebeuren en hoe? We zijn een gezin met twee kleine kids en zagen er wel enigszins tegenop om in de rotzooi en zonder keuken te zitten. Dan komen we toch in jullie vakantie, zei Hans. Daar hoefden we niet lang over te twijfelen. We gingen met Hans Buis in zee! ( En wij gingen naar zee J) Tijdens onze vakantie kregen we foto’s toe gestuurd van de vorderingen en hadden we contact met de keukenmonteurs. Alles liep volgens plan. Fijn! En nu staat hij er, onze droomkeuken! Wij zijn in onze nopjes ermee. Hans Buis en keukenmonteurs bedankt! 

Frank en Sandra - Bemmel


Nadat wij ons huis verkocht hadden, zijn we in korte tijd geslaagd om het huis van onze dromen te vinden, eveneens in Cuijk / Heeswijkse Kampen. Veel dingen waren nog onzeker, maar de wat betreft de keuken, daar hebben wij ( en ook onze familie ) maar 1 adres voor, Hans Buis Keukens in Bemmel. Een afspraak was gauw gemaakt, wat resulteerde in 3 zeer uitdagende maar eveneens professionele en verschillende keuken ontwerpen. Ook nu weer werden wij weer verrast door de met zorg gekozen keuken opstellingen. De ontwerpen waren zo verschillend, dat het zelfs moeilijk was om te kiezen, omdat voor alle 3 de ontwerpen mogelijkheden waren.
In de deskundige vervolg gesprekken, kwam er steeds meer duidelijkheid en langzamerhand, het definitieve keuken ontwerp.
Nu, 2 maanden later, ons huis is verbouwd, de keuken is het middelpunt van onze woonkamer, genieten wij van alles. Grote dank voor het adviseren en de deskundige plaatsing van de keuken.

Een schot in de roos, hier gaan wij nog heel lang van genieten. Een dikke 10.  

Bart en Karin.


Hoi Hans, we willen nog even zeggen hoe blij we zijn met onze mooie nieuwe keuken..! Super sjiek en erg netjes gemonteerd.. Thanks!

Ton en Fleur Lent


Een van de dingen die wij wilden verplaatsen en dus ook vernieuwen was de keuken. Via onze jongste zoon die het afgelopen jaar bij Hans Buis een keuken had gekocht togen wij  op naar Bemmel.

Na een hartelijk ontvangst en onze wensen kenbaar makend werden er enkele schetsen gemaakt. Verder werd er gevraagd wat voor uitstraling, kleur enzovoorts onze voorkeur had. Binnen enkele dagen hadden we de keuken die wij graag wilden op een offerte en in 3D tekeningen thuis. Watertandend maakten wij een afspraak om een en ander af te timmeren.

Wederom kregen wij tijdens dit bezoek nog enkele tips waar wij gretig gebruik van hebben gemaakt. De puntjes werden op de ï gezet, er werd een plaatsings datum geregeld en onder het genot van een overheerlijk kopje koffie en een koekje hebben we de handtekening gezet.

Als alles zo zou gaan tijdens de 2 maanden verbouwing dan mogen wij de vlag uithangen. Maar helaas pindakaas er ging een en ander mis of te laat tijdens de verbouwing en wij werden van diverse kanten benaderd dat dit met de keuken ook wel zo zou zijn.

Maar niets was minder waar, onze keuken kwam op de afgesproken datum en werd vakkundig door zééééér professionele heren geplaatst. En last but not least:  Alles in een keer goed, geen foutje, geen missertje en een meer dan mooie keuken. Alle complimenten voor Hans  Buis en de installateurs de gebroeders Molenaar.

Met veel plezier laten we vrienden en bekenden ons nieuwe huis zien en stoffen over de meer dan mooie en praktische keuken en steeds vertellen we met verve waar de keuken vandaan komt.

Mochten wij onze keukenboer een punt mogen geven tussen de 1 en 10, dan verdient hij een dikke 10, alle lof en complimenten voor Hans Buis.

Jan, Malden


Het uitzoeken van de keuken ging op prettige wijze. Er waren tal van mogelijkheden en ondanks dat er geen showroom aanwezig is kregen we direct een goed beeld door de schetsen die gemaakt werden. Hans heeft met ons meegedacht over de beste optie wat betreft model van de keuken en praktisch gebruikersgemak. Fijne tips die de ervaring van Hans duidelijk lieten zien. Bij de levering bleek helaas iets fout geleverd, maar Hans heeft ons super geholpen en alles snel geregeld. Uiteindelijk zijn we ontzettend blij met hoe de keuken geworden is en hoe alles verlopen is.

Bo, Bemmel


Goede ervaringen met Hans gehad. In een relaxte en ongedwongen sfeer hebben we mijn keuken samengesteld. Je eigen wens voert de boventoon, maar Hans denkt absoluut goed mee. Ik heb ook beslist de indruk een eerlijke prijs te hebben betaald voor een kwalitatief goede keuken (i.p.v. eerst een absurd hoge offerte te krijgen, zoals gangbaar is in de keukenbranche). Overigens was er iets verkeerd gegaan qua positie van de grepen op twee keukenkasten, dit is binnen twee weken zonder probleem kosteloos opgelost en nageleverd. Kortom ik ben heel tevreden over het aankooptraject en de keuken zelf!

Klaas, Elst


Ik had via via van Hans Buis Keukens gehoord en het bleek een goede keus. Ik ben heel blij met m'n keuken! Hij denkt mee over welke mogelijkheden er zijn en de afwerking ervan. Ook de service is top en alles werd snel geregeld. Een aanrader! 

Saskia, Bemmel

Wie...

  


Hans Buis

Waar...


Verlengde Herckenrathweg 22

6681 DJ Bemmel

Klantervaringen...